Barion Pixel

Jó, vagy rossz?

Geschrieben am06.03.2020 von 1575

Az emberek a világban jelenleg rettegnek egy olyan ellenségtől, amit még nem ismernek! Felvásárolnak és nem mernek emberek közé menni, a munka után otthon ülnek és várják, hogy valaki majd csak megoldja ezt a problémát is!

Azt azonban senki nem veszi észre, hogy ez a vírus valójában segített a globális felmelegedés elleni küzdelemben! Bizony, hiszen gondoljunk csak bele, Kina a föld egyik legnépesebb és leginkább gépesített országa, a legtöbb károsanyag kibocsátók is ők! Azzal, hogy a vírus terjedésének megállítására, minden idők legnagyobb karanténját vezették be, eddig sosem látott módon javult a légszennyezettség azokon a területeken. Ha minden országban, ahol megjelenik a vírus és karantént kell elrendelni, akkor képzeljük csak el, micsoda levegőtisztítás lenne ebből! ?

Természetesen nem azt akarjuk mondani ezzel, hogy a vírusnak örülni kell, csak annyit, hogy minden rosszban van valami jó! ?

Ezért, ha már bespájzoltál esetleg te is lisztet, sót és olajat is, és már unod a palacsintát, süss egy finom kenyeret, és tedd ProfiBag kenyérzsákba, hogy napokig friss lehessen! ?

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Menü

Teilen

QR-Code

Einstellungen