Barion Pixel

ProfiBag Blog

Csomagolás, tárolás - praktikusan

Jó, vagy rossz?

vonSzarka Ildikó 1576 06.03.2020

Az emberek a világban jelenleg rettegnek egy olyan ellenségtől, amit még nem ismernek! Felvásárolnak és nem mernek emberek közé menni, a munka után otthon ülnek és várják, hogy valaki majd csak megoldja ezt a problémát is!

Lesen Sie mehr

Süssünk kenyeret

vonSzarka Ildikó 1574 26.01.2019

Manapság egyre többen sütünk kenyeret. Sok előnye van az otthon, szeretettel elkészített pékárunak. Például tudjuk mi mindent rakunk bele. Készülhet jó minőségű lisztből és nem kell okvetlenül “feljavítani” felesleges adalékanyagokkal, mint a térfogatnövelő, ízfokozó, vízmegkötő. Ezek nélkül jól elvan a szervezetünk. A bátrabbak kovásszal készítik a kenyeret. Ez még nem mindenkinek megy hibátlanul. Viszont a hagyományos élesztős sütésnek is megvan a maga varázsa. A frissen sült kenyér illata, felér egy lelki megújulással.

Lesen Sie mehr

Milyen a jó kenyértartó?

vonproaktivdirekt.com 1786 13.03.2018

Ahhoz, hogy sokáig élvezhessük a frissen vásárolt kenyér, péksütemény ízét, a megfelelő tárolást kell számára biztosítanunk. Az sem jó, ha túl sok nedvesség éri, ám kiszáradni sem szabad hagyunk. Továbbá a penész is veszélyes ellenség számára, amit szintén okozhat a túl száraz vagy a túl nedves levegő.

Lesen Sie mehr

Menü

Teilen

QR-Code

Einstellungen